Gülbahçe Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Ortaöğretimde ortaokullar arasında ilçemizin en iyisi olmak, pansiyonu olan okullar arasında en iyi hizmeti üretmek.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz GÜLBAHÇE İMKB İHO olarak, okulumuz için belirlenmiş ve okulun merkez odağı olan eğitim-öğretim programını bütün öğrencilerin öğrenmesine katkıda bulunacak şekilde uygulamak. Bütün öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak, geliştirmek ve kendi kendine öğrenen bireyler yetiştirmek için varız. Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını,kültürünü önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Öğrencilerin rahat edebilecekleri ve sevecekleri bir okul ortamı hazırlamak için varız. Kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar: ...

Yabancı Dil: